Over Edith Schrijver

Inspiratiebron
Mijn naam is Edith Schrijver, geboren in 1972. Als moeder van twee volwassen kinderen (wat gaat dat snel!) geniet ik van een wandeling in het bos of een festival in de zomer. Vrienden vinden dat ik goed luister, enthousiast ben en enorm gedreven. Iemand sprak zelfs over mij als inspiratiebron. Een prachtig compliment.

Avontuur
Na mijn hbo-opleiding Personeel & Arbeid en diverse functies als HR professional in loondienst, werk ik sinds 2012 voor mezelf. Over bloeien gesproken. Ik had mijn NLP masteropleiding afgerond en besloot het avontuur vol aan te gaan. En wat een goede keus was dat!

HR-professional
Als HR-professional help ik nu medewerkers en organisaties. Als interim HR manager bijvoorbeeld tijdens een reorganisatie. Of als verandermanager. Als coach of mediator. Zo werkte ik al voor de Unilabs/Medlon, Rabobank, Philips, advocatenkantoor Willems & Van Ommeren en diverse mkb-bedrijven.

Win win
Vaak zijn mensen te streng voor zichzelf. Als ze eenmaal tot bloei zijn gekomen, zitten ze goed in hun vel, zijn ze gemotiveerd en hebben ze ook meer werkplezier. En dat zorgt weer voor zichtbaar betere resultaten voor je organisatie. Win win dus.

Heb jij een HR-vraagstuk?
Je zoekt bijvoorbeeld een interim HR professional. Hulp bij een reorganisatie, een conflict of een duurzaam inzetbaarheidsvraagstuk van personeel. Neem dan contact met me op. Ik help graag.

Bedankt voor je bericht; het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van het bericht; probeer het later nog eens.

Niets is mooier dan mensen tot bloei zien komen. Want niet alleen bloemen bloeien. Mensen ook.
Als je ze tenminste in hun kracht zet. En laat ik dat nou het liefste doen.