Interim HR Professional

De essentie van interim management is eenvoudig. Een interimmer springt in op het juiste moment, lost je probleem op, bereidt opvolging voor en vertrekt als de organisatie het weer op eigen kracht kan. Alsof de interimmer er nooit geweest is.

Een klik met de interim HR professional is belangrijk
Belangrijk is dat de interimmer die jij zoekt, past bij jouw organisatie. Zelf ben ik zeer ervaren en deskundig op het brede gebied van HR en verandermanagement. Maar die bekende klik is minstens zo belangrijk. Daarom beginnen we met een goed gesprek. Spreken we elkaars taal, dan ben ik de interimmer die jij zoekt

Als interim HR professional maak ik je organisatie wendbaar
Als interim HR professional hielp ik al talloze organisaties met verschillende vraagstukken. Wil je optimaal presteren in een concurrerende markt? Verandert jouw omgeving supersnel en wil je dat je medewerkers wendbaarder zijn? Is het ziekteverzuim in je organisatie te hoog? Neem contact op. Dan los ik jouw HR-probleem op.

We beginnen met een interimplan

Natuurlijk kan ik snel invliegen. Als je een interimmer zoekt, heb je ongetwijfeld haast. Toch stellen we eerst een interimplan op met daarin de uitgangssituatie en de randvoorwaarden. Samen bespreken we wat nodig is om van de interim-opdracht een succes te maken. Zo kan ik jouw organisatie sterker achterlaten.

Een team van HR professionals

Vanuit mijn ervaring heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Daarom werk ik veel samen met andere HR professionals. Belangrijk is om de beste ‘fit’ te vinden met jouw vraagstuk. Zoek je een HR manager, HR business partner, HR expert of verandermanager? Of tijdelijke vervanging door ziekte of zwangerschap? Edith Schrijver HR Solutions regelt het voor je.

Je zoekt een tijdelijke HR professional. Een ervaren interimmer die jouw probleem oplost.

De voordelen van Edith Schrijver HR Solutions

  • veel kwaliteit en ervaring
  • flexibel
  • snel de beste match
  • groot netwerk van professionals
Bedankt voor je bericht; het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van het bericht; probeer het later nog eens.